Șoferi români de TIR, DISPĂRUȚI cu tot cu camion, undeva între Franța și Italia. I-AȚI VĂZUT?

Doi şoferi români sunt dați dispăruţi de două zile, undeva între Franţa şi Italia. Ei au dispărut cu tot cu camion.

Doi şoferi români sunt dispăruţi de două zile cu tot cu camion, între Franţa şi Italia.  Un coleg al românilor a lansat un apel pe Facebook şi cine poate oferi date despre cei doi e îndemnat să ajute la găsirea şoferilor.

Doi şoferi de TIR români sunt daţi dispăruţi de pe 2 octombrie. Cei doi sunt colegi de echipaj şi amândoi sunt din Maramureş. Ultima lor localizare a fost undeva între Franţa şi Italia.

„Colegii mei Viorel Damian & Mut Grigore Gabriel disparuti din data de 02/10/2019 aproximativ ora 16 :00 ruta Nice Franta => Cuneo Italia. Erau in echipaj la bordul unui Volvo fh12 culoare alba matricula |MM 38 PTK| respectiv semiremorca |TM 41 MOS| daca ii vede cineva sau au detalii de orice natura care poate duce la gasirea lor ii rog sa ma contacteze Multumesc anticipat!”, a scris colegul celor doi.

Nu este primul caz de disparitie in randul soferilor, mai jos regasiti cazul unui roman diparut pe feribot intre Anglia si Olanda:

Cristian Barbu, un şofer român de camion în vârstă de 28 de ani, care lucrează pentru o firmă din Dublin, e căutat de poliţia engleză de sâmbătă, după ce a dispărut pe feribotul dintre Rotterdam şi Hull, anunță Observator. Camionul lui a fost găsit duminică dimineaţă pe vapor, în cabină fiind toate actele românului.

Poliţia din Hull a lansat un apel pentru a afla orice informaţie despre tânărul şofer originar din Zimnicea. Şi tatăl lui Cristian, de asemenea şofer de camion, încearcă să afle cât mai multe informaţii despre el.

Cristian s-a urcat vineri seara pe feribot la volanul camionului pe care îl conducea, pentru a traversa Marea Nordului spre Anglia. La sosirea în Hull, poliţiştii au găsit camionul abandonat practic pe vas şi nici urmă de şofer.

„Cristian a călătorit în noaptea de vineri 9 august spre sâmbătă 10 august pe feribotul The Pride of Hull, între Rottrdam şi Hull”, scrie poliţia engleză în apelul lansat.

Sursa:ziaruldeiasi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.